• AANMELDEN NIEUW LID

Welkom op de pagina waar je je kan inschrijven bij WBSV!

Naast het  feit dat sporten leuk en gezond is zijn er ook een aantal verplichtingen die gelden bij een lidmaatschap van een club. U wordt vriendelijk verzocht om één van de volgende taken te kiezen en deze te vermelden bij uw aanmelding.

o Schoonmaak

o Werkzaamheden accommodatie

o Training geven

o Elftal begeleiden

o Wedstrijden fluiten

o Lid worden jeugdcommissie

Ben je al bekend bij de bond (je bent in het verleden al lid geweest of je wilt overgeschreven worden van een andere club naar WBSV), stuur je volledige naam en geboortedatum naar email adres secretaris@vvwbsv.nl.

Ben je een nieuw lid (nog niet bekend bij de bond), vul dan onderstaand  formulier in.

• NIEUW LID AANMELDEN

Voornaam
    Tussenvoegsel
    Achternaam *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Geboorteplaats
    Nationaliteit
    Straatnaam
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging
    Postcode *
    Mobielnummer
    Herhaal email
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!
  • Mocht de aanmelding door middel van bovenstaand formulier (onze voorkeur) om één of andere reden niet lukken, dan kan onderstaand alternatief gebruikt worden:

Online invulformulier