Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vvwbsv/domains/vvwbsv.nl/public_html/database/database.inc on line 14
West Beemster Sport Vereniging - v1.3
WBSV JO13-1 1 - 5 De Valken J
KSV 5 4 - 1 WBSV 2
Kleine Slui 3 - 1 WBSV 35 +1
Hollandia J 1 - 2 WBSV JO17-1
Always Forw 7 - 0 WBSV JO15-1
WSV 1930 MO 2 - 2 WBSV MO19-1
WBSV JO13-1 0 - 5 Always Forw
Odin 59 JO1 1 - 8 WBSV JO11-1
WBSV JO9-1 4 - 5 Koedijk JO9
-- Uitgesteld WBSV MO17-1
WBSV JO17-1 9 - 0 De Rijp JO1
WBSV 2 0 - 3 Beemster 5
WBSV 35 +1 1 - 1 ST Adelbert
WBSV MO19-1 2 - 1 JVC MO19-1
WBSV JO15-1 1 - 7 Volendam JO
Kwadijk JO1 3 - 1 WBSV JO13-1
WBSV MO17-1 Afgelast De Rijp MO1
WBSV JO11-1 Afgelast SVA JO11-4
vv Bergen J 6 - 4 WBSV JO9-1
SSV 1 4 - 0 WBSV 1
Oosthuizen 3 - 4 WBSV 2
Succes JO17 2 - 4 WBSV JO17-1
Zeevogels 3 1 - 3 WBSV 35 +1
17-02-18 Pupil van de wedstrijd ..
10-02-18 Gehavend JO13 toont ka ..
   
   
   
   
   

AZ Voetbalschool


AZ Voetbalschool

De 1-sterrenverenigingen zijn over het algemeen amateurverenigingen die nog niet volledig gebruik maken van de diensten die AZ hen aanbiedt en er valt nog winst te behalen om het kader binnen de vereniging te ontwikkelen. Nieuwe verenigingen die zich aanmelden voor de AZ Voetbalschool worden in het begin standaard 1-sterrenverenigingen.

AZ biedt 1-sterrenverenigingen:
- AZ geeft inzage en ondersteunt de amateurvereniging in haar beleid en visie via het online platform van de AZ Voetbalschool.
- Toegang tot het online platform van de AZ Voetbalschool; op dit online platform kunnen spelers, trainers en bestuurders informatie vragen die aansluit bij hun dagelijkse gang van zaken (trainingsprogramma’s, oefenstof, methodieken en informatie over het vak)
- Aanwezigheid bij scholingsmomenten op Sportcomplex ’t Lood of het AFAS Stadion; jaarlijks zullen er enkele scholingsmomenten georganiseerd worden, waarin trainers of specialisten specifieke kennis krijgen uit hun vakgebied.
- Aanwezigheid bij seminars in het AFAS Stadion; uw vereniging mag met een aantal personen het jaarlijkse Seminar bijwonen, waarin prominente sprekers hun visie over opleiden en voetbal uitleggen. Tevens is er gelegenheid om in gesprek te gaan met bestuurders van andere amateurverenigingen.
- Aanwezigheid bij de AZ Coachdag die jaarlijks in samenwerking met de KNVB wordt georganiseerd op het complex van een 3-sterrenvereniging.
- De vereniging mag zich officiële 1-sterrenpartner van AZ noemen en dit naar buiten toe uiten.

Ondersteuning voor de vereniging
De vereniging is een uithangbord van AZ, waardoor het imago verbetert en de aantrekkingskracht op sponsoren en spelers groter wordt. De vereniging neemt één maal per jaar deel aan het AZ Seminar waar met andere amateurverenigingen wordt gepraat over allerhande voetbalzaken.

Ondersteuning aan trainers
Trainers van de 1-sterrenverenigingen krijgen jaarlijks driemaal de kans om deel te nemen aan de scholingsmomenten. De coaches kunnen hier hun kennis uitbreiden. Deelname aan de AZ Voetbalschool betekent dat alle trainers van de vereniging toegang hebben tot het online platform van de AZ Voetbalschool. De trainer kan dit platform gebruiken bij zijn dagelijkse werkzaamheden, maar ook om een netwerk op te bouwen en zijn kennis te delen met andere trainers die gebruik maken van het online platform.

Ondersteuning aan spelers
De spelers van de vereniging kunnen eveneens gebruik maken van het online platform van de AZ Voetbalschool. De jonge voetballers kunnen hierop voetbalhuiswerk vinden en filmpjes met tips en trucs. Zij worden hierdoor beter en technisch vaardiger.

VEELGESTELDE VRAGEN
Wat is de AZ Voetbalschool?
De AZ Voetbalschool is een initiatief dat is ontwikkeld om de samenwerking met amateurverenigingen in de regio te verbeteren en deze op beleidsmatig, organisatorisch en voetbaltechnisch niveau te ondersteunen. Met de AZ Voetbalschool wil de AZ Jeugdopleiding samenwerkingen aangaan met alle amateurverenigingen in de regio. Daarnaast kunnen ook andere amateurverenigingen in Nederland een samenwerking met AZ aangaan. Onder de amateurverenigingen is er een verschil in niveau, ambitie en grootte. Daarom heeft de AZ Jeugdopleiding drie verschillende pakketten samengesteld die daarop aansluiten, zodat iedere amateurvereniging op haar niveau verder kan groeien en ontwikkelen. De amateurverenigingen worden aangeschreven als 1-, 2- of 3-sterrenpartners van AZ.

Wat zijn de voordelen voor mijn vereniging?
Het voordeel van deelname aan de AZ Voetbalschool is dat je als vereniging deelneemt aan een groot voetbalnetwerk in Noord-Holland. De samenwerking heeft als doel het voetballend niveau op een hoger plan te krijgen. Alle spelers, trainers en bestuurders die actief zijn bij een vereniging die is aangesloten bij de AZ Voetbalschool, zijn welkom op een groot aantal evenementen waarin kennisdeling centraal staat en krijgen toegang tot het online platform van de AZ Voetbalschool.

Dit is het centrale punt van de samenwerking en hierop wordt door AZ veel kennis gedeeld die aansluit bij de dagelijkse gang van zaken (trainingsprogramma’s, oefenstof, methodieken, informatie over het beleid, informatie over de organisatie en informatie over het vak). Ook krijgen verenigingen, trainers en bestuurders de kans om een succesvol voorbeeld uit de eigen praktijk te delen met andere verenigingen. Zo is er kennisuitwisseling onderling en leren verenigingen ook van elkaar.

Wat verwacht AZ van mijn vereniging?
AZ verwacht dat alle verenigingen die zich aansluiten bij de AZ Voetbalschool een vast contactpersoon aanwijzen. Het contactpersoon van AZ zal communiceren met het contactpersoon van de amateurverenging. Alle uitnodigingen, nieuwsberichten, officiële documenten en telefonisch contact zal tussen beide contactpersonen plaatsvinden. AZ verwacht dat wanneer er een uitzonderlijk talent rondloopt op de vereniging het contactpersoon van AZ hiervan op de hoogte wordt gesteld. Daarnaast moet de amateurvereniging in haar communicatie uitingen van de AZ Voetbalschool en het online platform van de AZ Voetbalschool op de clubsite en in het clubblad melden.


Terug naar overzicht